Tot ce trebuie să ştii despre vaccinarea copiilor! Denisa Nechifor îţi spune ce a făcut ea pentru a-şi feri fetiţa de boli

Ca orice mamă responsabilă, Denisa Nechifor face orice pentru ca fetiţa ei să fie sănătoasă şi ferictă. Fosta iubită a lui Adrian Cristea a vorbit deschis despre problemele de sănătate pe care le-a avut de-a lungul timpului cu Rania.

Denisa Nechifor a intrat în legătură telefonică directă în cadrul emisiunii "Star Matinal", de la Antena Stars, şi a povestit ce vaccinuri i-a făcut Raniei pentru a o feri de bolile copilăriei.

"Am auzit şi eu ca mămică de toate vaccinurile, unule sunt obligatorii, altele nu şi este greu să iei o decizie, pentru că fiecare doctor are opinia lui. Eu am făcut Raniei vaccinurile de la recomandate de doctor, nu le-am făcut pe fiecare în parte. Vaccinul ROR, adică pentru rubeolă, rujeolă, l-am făcut. Nu a avut niciun efect advers. Rania a avut o formă foarte uşoară a acestei boli şi cam atât. Fiecare perioadă, nu aş vrea să exagerez, dar să nu fie o modă, astăzi e cu gripa aviară. Acum 6 ani când am făcut eu acest vaccin, nu a fost nicio  problemă. Poate acum este mai puternic, pentru că şi bolile sunt altfel. Astăzi se moare din boli care nu sunt atât de grave şi probabil de aceea conţin substanţe mai puternice şi poate de asta au şi efecte adverse.

Ţi se pare greu să alegi un medic pediatru, la fel e foarte greu să alegi şi o şcoală în ziua de astăzi. Eu momentan nu mai vreau să îi fac nici 100 de vaccinuri. Sunt vaccinuri obligatorii şi altele facultative şi ar trebui ca părintele să decidă împreună cu medicul dacă face sau nu. În ultimul timp, nu am mai întâmpinat probleme cu ea,"
a spus Denisa Nechifor, la emisiunea "Star Matinal", de la Antena Stars.

Aflaţi mai multe detalii aici.

Foto: Facebook

M.T.

Citeşte şi:

Denisa Nechifor, mărturisiri de ziua fetiţei sale! Cine a ajutat-o să organizeze petrecerea?

Invitaţi de marcă la petrecerea Raniei, fiica Denisei Nechifor şi a lui Adrian Cristea! Micuţa este răsfăţată ca o prinţesă! Uite ce tort spectaculos a primit

Denisa Nechifor spune TOT! "Eu şi Adrian mergem împreună"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro