Totul despre soția lui Steliano Filip! Cum este, de fapt, frumoasa care l-a luat de bărbat pe dinamovist

+8 click pentru
galerie

Bianca si Steliano Filip se iubesc la nebunie © Facebook.com

Dinamovistul Steliano Filip (22 de ani) a decis să îşi unească destinele de cele ale logodnicei sale, Bianca Marina Arbanaş (21 de ani). Și, chiar dacă Steliano a fost extrem de discret cu privire la relația pe care o are cu frumoasa timișoreancă, Spynews.ro a reușit să ”reconstituie” trecutul tinerei.

Bianca este una dintre tinerele din Timișoara care, de-a lungul ultimilor ani, a făcut senzație cu formele cu care a fost înzestrată de mama-natură. Extrem de cumintă însă, Bianca nu a fost o ”victimă” a băieților de oraș și, oricât s-ar fi chinuit să o invite la vreun restaurant, încercările lor au fost sortite eșecului. Iar scuza favorită a Biancăi era, spun sursele noastre, că are de învățat pentru facultate, mediile de acolo susținându-i pretextul pentru care îi refuza.
În altă ordine de idei, la fel de discretă ca și fotbalistul când vine vorba de relația pe care o are cu Steliano Filip, Bianca ținea însă la ideea de nu arăta și altora ceea ce vede fotbalistul în dormitor. Așa că, deși curtată ca model, niciun prezentator de modă nu a reușit să o facă să renunțe la haine pentru a defila în lenjerie intimă.


”Bianca îl iubește enorm pe Steliano. De aceea, chiar și când ieșea în club, fără el, era mai preocupată să vorbească prin mesaje cu el de cât de distracție. Și, de fiecare dată când îi atrăgeam atenția, ne spunea același lucru: ea nu se poate distra decât dacă el este în preajmă, pentru că pe ea prezența lui o umple de bucurie, indiferent de locul în care se află”, ne-a destăinuit o amică de-ale Biancăi, din Timișoara.
S-au căsătorit civil
„Sunt foarte fericit şi bucuros că am făcut acest pas. În momentul în care am spus da, am fost foarte emoţionat. E un moment minunat, atât pentru mine, cât şi pentru Bianca”. Steliano şi Bianca Marina se cunosc de la 14 ani. Tânăra este însărcinată în șapte luni şi urmează să aducă pe lume o fetiţă. Aceasta se va numi Anais Sophie.
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro