Trădarea are gust de pelinel! Umilită public, Alina Vidican vrea să-i facă soțului ei exact ce a sfătuit-o familia!

Ultima perioadă pare să fi fost una din ce în ce mai dificilă pentru Alina Vidican, soția celebrului fost șef de la Dinamo și care este închis în ”Dosarul Transferurilor”. Iar pare-se, în aceste momente, tânăra timișoreancă nu îi are alături nici pe cei din familia sa, sfaturile primite de la ei fiind... uluitoare.

Cu un divorț care, spun gurile rele, bate la ușă, viața Alinei Vidican și a copiilor ei cu actualul ei soț pare să fie din ce în ce mai complicată cu atât mai mult cu cât nu se bucură de susținerea familie. Astfel, spun sursele noastre, în momentul în care s-a sfătuit cu fratele și cu părinții ei, Alina a avut încă un motiv să plângă. Pentru că, spre surpriza ei, toată lumea a sfătuit-o să se liniștească și să nu își părăsească soțul pentru ”indiscrețiile” repetate ale acestuia.
Motivele pentru care, pare-se, a fost sfătuită în acest fel sunt însă mai... ”materiale” decât își poate închipui careva. Mai exact, o bună parte a familiei e angajată la diverse firme ale fostului acționar dinamovist pe posturi de conducere și din urma cărora salariile sunt mai mari decât ar putea obține în alte locuri. Mai mult, în funcțiile pe care le ocupă, spun sursele noastre, munca nu este una atât de dificilă pe cât ar crede careva, motiv pentru care respectivii preferă să își păstreze relația cu soțul Alinei și să o convingă că, de fapt, el este... băiat fin.
Alina Vidican este cea de-a doua soţie a fostului director executiv de la Dinamo. Cei doi s-au căsătorit în 2012 şi au împreună doi copii, o fetiţă şi un băiat. Soţul Alinei a fost căsătorit timp de 22 de ani cu Mihaela, împreună cu care are trei copii: gemenii Mihai Angelo şi Antonia Melissa şi pe Patrick.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro