Trage din greu la sală, iar rezultatul este pe măsură. Fotografia care i-a lăsat mască pe fanii Nicoletei Nucă / FOTO

+2 click pentru
galerie

Fotografia care i-a lăsat mască pe fanii Nicoletei Nucă © Arhiva

Pe Nicoleta Nucă o vedem tot timpul la concerte sau la diferite evenimente mondene, însă de când a devenit pasionată de sport, vedeta postează fotografii numai din sala de fitness.

Dacă până acum vedeta se fotografia doar în ținute extrem de elegante, acum diva a dat rochiile pe echipamentele de sport. Și asta pentru că Nicoleta Nucă a devenit o împătimită a sportului. Vedeta trage din greu la sală, iar rezultatele nu au întârziat să apară. Trupul artistei este desprins din reviste, putând oricând participa la un concurs de fitness. 

Nicoleta Nucă reușește cu ușurință să sucească privirile și mințiile bărbațiilor și asta pentru că are cu ce.

Recent vedeta a urcat pe pagina sa de Instagram o fotografie din sala de fitness. Îmbrăcată corespunzător, dar și extrem de sexy, Nicoleta Nucă a reușit din nou să își facă fanii de pe Instagram să rămână fără cuvinte, dar și să înroșească butonul de like. 

Nicoleta Nuca s-a fotografiat din profil și și-a lăsat la vedere posteriul bine tonifiat, dar și picioarele extrem de bine lucrate.

La scurt timp de la publicarea fotografiei, Nucă a adunat mii de like-uri, și zeci de comentarii prin care fanii i-au lăudat trupul de zeiță.

Nicoleta Nucă nu a uitat nici să afișeze și un zâmbet de zile mari. Mândră nevoie mare de trupul său, fotograful a surprins-o pe artistă cu gura până la urechi.

Trupul parcă tras prin inel al vedetei se datorează sportului pe care Nicoleta Nucă îl practică, masajelor, dar și alimentației sănătoase pe care o are. Deși are un program încărcat, artista încearcă să doarmă suficient și să mănânce cât se poate de sănătos. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro