Trăistariu a spus TOTUL despre viaţa lui SEXUALĂ: "Asta e preferata mea, din spate! Am un fund mişto, nu?"

Mihai Trăistariu a recunoscut în această seară, la emisiunea "Agentul VIP", de la Antena Stars, că face reclamă la chiloţi. El şi-a postat în ultima vreme multe fotografii cu el în lenjerie intimă şi spune că o face pentru bani.

"Care e secretul acestor fotografii? Am primit un contract cu o firmă la începutul verii şi am primit o sumă de bani. Asta e preferata mea, din spate. Am un fund mişto, nu? Mi-au zis că sunt 23 de chiloţi şi trebuie să-i promovez pe Facebook"
, a dezvăluit artistul.El şi-a explicat şi prezenţa la un sex-shop: "Eram cu agenta mea în mall şi am ajuns în dreptul unui sex-shop. I-am yis să fac o poză. Sunt sătul de sex-shop-uri. Merg mereu, prin aeroporturi. La noi, nu, dar pe afară da. Să văd ce jucării pentru copii mai au".

Mihai Trăistariu a dat detalii şi despre viaţa sa intimă. "Ştiţi ce e continenţa? Căutaţi pe google. Nici eu n-am ştiut, dar m-am informat. Continenţa e o metodă de a face dragoste cu finalizare, dar îţi păstrezi substanţa în organism. Eu o practic de doi ani. Asta un înseamnă că fata nu termină. Aveam mici nemulţumiri, dar mi-au trecut. Cu cine? Din februarie nu mai am o relaţie stabilă. N-am timp", a mai declarat artistul la Antena Stars.

SURSA FOTO: Spynews.ro

CITEŞTE ŞI: 

Mihai Trăistariu, pus pe fapte mari. Și-a făcut provizii de la sex shop

A patra oară e cu noroc? Mihai Trăistariu şi-a făcut, din nou, impant de păr: "Am intezis la sex"

VIDEO / Mihai Trăistariu e disperat să arate ca la 20 de ani! Uite ce s-a hotărât să facă!

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro