FOTO / TRANSFORMAREA Alinei Borcea! De la tânăra brunetă şi plină de viaţă, la blonda piele şi os

Alina Borcea a ajuns de nerecunoscut, scandalul amantlâcului în care este implicat soţul ei lăsând urme adânci pe chipul ei. Soţia fostului acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea, a ajuns piele şi os, în doar câţiva ani, transformându-se din tânăra plină de viaţă, într-o soţie - fostă amantă - dezamăgită, care luptă pentru dragostea soţului infidel.

Soțul Alinei Borcea, în spital, după ce femeile din viaţa lui s-au "duelat" la TV. Ce a pățit fostul acționar de la Dinamo

Gest disperat făcut de Alina Borcea înainte să se mărite. "Am simţit că Valentina Pelinel e periculoasă"

Are 31 de ani, iar de la 18 se iubeşte cu fostul soţ al Mihaelei Borcea, viitorul tată al copilului pe care îl poartă în pântece o altă blondă, Valentina Peline. Viaţa Alinei Borcea, fostă Vidican, poate fi lejer un scenariu de film. S-a dăruit unui bărbat însurat, cu copii, atunci când abia învăţa ce înseamnă iubirea şi, după ani de zile în care s-a mulţumit să fie amantă, a ajuns soţia celui pe care-l iubea. 2011 a fost anul care i-a schimbat radical viaţa. Zâmbitoare a păşit la altar la braţul fostului acţionar de la Dinamo, Cristi Borcea.

Alina Borcea, după ce a fost acuzată că i-a spart casa Mihaelei Borcea: ”Sunt două situații diferite”

A fost o nuntă spectaculoasă, pentru care au fost cheltuiţi aproximativ un milion de euro. Mireasa a purtat o rochie de 20.000 de mii de euro creată de un designer celebru, iar la petrecere au participat 600 de invitaţi.  La scurt timp a venit pe lume primul ei copil, George Alexandru, care s-a născut la Miami, iar lumea mondenă a fost surprinsă încă o dată de relaţia apropiată dintre fosta şi actuala soţie a fostului acţionar dinamovist, Cristi Borcea.

CITEŞTE AICI TOATE ŞTIRILE DESPRE TRIUNGHIUL AMOROS VALENTINA PELINEL-CRISTIAN BORCEA-ALINA VIDICAN.

Liniştea şi iubirea în cuplu a durat nici 4 ani. În 2014, Cristi Borcea a fost arestat şi condamnat la 6 ani şi patru luni de închisoare cu executare în dosarul „Transferurilor”, iar între timp a venit pe lume cel de-al dolilea copil al cuplului, o fetiţă.

La scurt timp, Alina Vidican a fost surprinsă de paparazzii spynews.ro cu ochii învineţiţi. Nu se ştie dacă a fost vorba de o intervenţie estetică sau de o agresivitate domestică, însă imaginile vor rămâne în analele presei.

Confruntare în direct! În timp ce Alina Borcea plângea la TV, Valentina Pelinel i-a dat lovitura de graţie

Astăzi, la cinci luni de la naşterea fetiţei, Alina se luptă pentru dragostea soţul ei, aşa cum a declarat la TV, cu o altă blondă din showbiz, Valentina Pelinel, care a anunţat că va deveni mamă, confirmând astfel zvonurile conform cărora ar avea o relaţia cu Cristi Borcea, finul lui Gigi Becali, de mai mulţi ani.

Citeşte şi:

Valentina Pelinel a vorbit despre prima experienţă sexuală! La ce vârstă a devenit femeie

Pe urmele lui Guță? Fostul acționar de la Dinamo aşteaptă un copil cu Valentina Pelinel şi i-a mai cerut nevestei unul

Mesajul sfâșietor al Alinei Borcea, pentru soțul aflat în spital: ”Să nu te îndoiești”

Foto: Antena 1/ Pro Tv/ Spynews.ro


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro