Treaba cu turcul devine serioasa! Andreea Marin poarta pe deget un inel misterios. Vezi ce spune despre cel care i l-a dat

Povestea de dragoste dintre Andreea Marin si turcul Tuncay Ozturk incepe sa prinda contur. Chiar daca nu a fost confirmata de nici unul dintre ei, Andreea a lasat sa se inteleaga ca poarta pe deget oferit chiar de cel despre care se spune ca i-ar fi partener.

"Nu voi dezvalui de unde am inelul, o las misterioasa pe asta, pentru ca da bine. Am observat ca daca ai un mister si il arunci in felul acesta, o saptamana rezisti pe primele pagini ale ziarelor, iar eu saptamana aceasta sunt intr-un con de umbra. E o expresie intens folosita in ultima perioada. Asa ca mi-am propus sa ies din umbra, cu ajutorul acesui inel buclucas", a declarat Andreea la emisiunea Show Time de la Antena 2.

Turcul Tuncay Ozturk, despre care se spune ca i-ar fi iubit fostei zane a surprizelor are doar 27 de ani, este fizioterapeut si s-a ocupat de starea de recuperarea Andreei la spitalul Acibadem din Istanbul. Tuncay are legaturi profunde cu Romania, el ocupandu-se de forma fizica a unor campioni la gimnastica, cum ar fi Marian Dragulescu sau Sandra Izbasa.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro