"Triumfătorii" din meciul cu Croaţia s-au tras în poză la piscină! Totuşi, un amănunt surprinde

"Triumfătorii" din meciul cu Croaţia s-au tras în poză la piscină! Totuşi, un amănunt surprinde

După victoria de ieri, împotriva Croaţiei, scor 4-1, în primul duel al Campionatului European de Tineret, jucătorii români îşi recapătă tonusul la piscină."Primul 11" aruncat în luptă de Cosmin Contra împotriva urmaşilor vicecampioanei mondiale şi-au expus muşchii, la Forli, cu gândul la partida cu Anglia.

Jucătorii români s-au fotografiat în piscina de la Forli, locul unde se relaxează şi-şi încarcă bateriile cel mai bine, înaintea confruntării la fel de decisive cu Anglia, de vineri, de la ora 19.30. Selecţionata din "Albion" este rănită în orgoliu, după înfrângerea cu Franţa, scor 1-2, şi vor juca cu sabia deasupra capului, în cel mai greu examen pe care îl va susţine generaţia lui Ianis Hagi, până în acest moment.

Surprinzător este că, în fotografia postată de Instagram de către Federaţia Română de Fotbal, lipsesc şi ceilalţi membri ai lotului, inclusiv cei trei jucători intraţi pe parcursul jocului: Darius Olaru, Florinel Coman şi marcatorul Adrian Petre. În doar 20 de minute, fotografia a strâns peste 3000 de aprecieri.

Meciul România - Anglia, este programat vineri, 21 iunie, de la ora 19.30, fiind transmis pe TVR 1 şi TVR HD.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro