Truică, îţi place? Patricia Kaas şi-a lansat în România parfumul care îi poartă numele!

+2 click pentru
galerie

Patricia Kaas

Cu o seară înaintea marelui concert de la Bucureşti, Patricia Kaas şi-a lansat parfumul în România printr-o petrecere discretă, în prezenţa vedetelor autohtone.

Patricia a vorbit cu emoţie despre esenţa cu care se indentifică de câţiva ani şi care de astăzi, va putea fi cumpărată din parfumeriile de lux din Capitală. "Îmi place designul pentru că îmi aminteşte de anii '30-'40 şi mirosul său. Este un amestec al tuturor esenţelor pe care le port, asa că este mirosul meu. Îmi place când este puţin picant, floral, cum ar fi jasminul sau trandafirul", a declarat artista.

Concertul de la Bucureşti din această seară face parte din turneul de promovare al albumului "Kaas chante Piaf", prin care Patricia comemorează 50 de ani de la moartea cunoscutei artiste Edith Piaf.

Cântăreaţa a devenit un subiect bombă pentru showbiz-ul românesc când s-a aflat că are o relaţie cu omul de afaceri Remus Truică.  Legătura amoroasă cu franţuzoaica a stat la baza divorţului dintre milionar şi soţia sa. În prezent, Patricia şi Remus Truică nu mai formeză un cuplu, artista declarând în cartea ei că "Remus nu are niciun fel de respect pentru femei".

Foto: Facebook

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro