Tudor Chirilă, în doliu. "Zeii muzicii sunt probabil veseli"

Tudor Chirilă foto: Facebook

Tudor Chirilă este devastat de moartea artistului britanic, David Bowie, care s-a stins în această dimineață, după o lungă suferință.

Solistul trupei Vama a ținut să își exprime tristețea pe pagina sa de Facebook, unde a scris despre David Bowie într-o manieră foarte poetică:

”Zeii muzicii sunt probabil veseli. În Olimpul lor a sosit Bowie. Muritorii, ca de obicei, se resemnează și rămân cu Muzica. Și cu amintirile”, a scris Tudor.

David Bowie este un cântăreț, compozitor, producător și inginer audio englez, câștigător a două premii Grammy. Artistul a împlinit 69 de ani în 8 ianuarie, zi în care a lansat şi ultimul lui album numit "Blackstar".

"David Bowie a murit astăzi în pace, înconjurat de familia lui, după ce a luptat timp de 18 luni cu cancerul. Pentru că mulţi împărtăşiţi cu noi durerea acestei pierderi, vă rugăm să respectaţi durerea şi dorinţa de intimitate a familiei pe durata funeraliilor", a declarat purtătorul de cuvânt al starului, potrivit express.co.uk.facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro