Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu", în război cu mama lui! Tânărul a izbucnit în lacrimi

captura Antena 1

Tudor de la "Mireasă pentru fiu meu" a intrat în război cu mama lui, doamna Luiza. Mărul discordiei sunt alegerile făcute de tânăr, fapt ce l-a adus pe acesta la capătul puterilor şi a izbucnit în lacrimi.

Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu" a izbucnit în lacrimi, după o ceartă cu mama lui. Tânărul a clacat, după ce doamna Luiza şi-a manifestat dezacordul faţă de alegerile lui din cadrul competiţiei.

"Nu e obligatoriu să te cuplezi cu cineva. Dacă voiai o relaţie aşa trecătoare, nu trebuia să vii la emisiune. Parcă într-un fel ai spus acasă şi altfel faci aici. Te agiţi prea mult. Treci dintr-o extremă într-alta prea repede. Eşti nefericit din cauza mea?"
, i-a spus doamna Luiza fiului ei, Tudor.

Tânărul a fost categoric în decizia luată, după discuţia cu mama lui: "Dacă va fi ceva cu cineva, nu o să vin să-ţi mai spun ceva".

Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15 -13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. În rest, telespectatorii pot urmării show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeste si:

Emoţii mari pentru un cuplu din casa "Mireasă pentru fiul meu"! Astăzi a primit inelul

Cristian de la "Mireasă pentru fiul meu" a fost eliminat! Elly este devastată

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro