Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a găsit iubită? Care fată i-a cedat avansurilor şi s-a refugiat la pieptul lui

foto: facebook

Tudor de la "Mireasă pentru fiul meu" şi-a găsit iubită? Una dintre fete i-a cedat avansurilor şi a sfârşit prin a se adăposti la pieptul tânărului. Indiciu: nu e nici Liliana şi nici Adriana.

Tudor şi-a antrenat răbdarea cu Liliana şi cu Adriana, însă a sfârşit alături de Florentina. Petrecerea de sâmbătă seara l-au adus pe tânăr alături de Florentina. Cei doi s-au întreţinut toată seara.Au vorbit şi s-au îmbrăţişat, preferând să petreacă mai toată seara retraşi, încât să se cunoască mai bine.

(foto: facebook)

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

PUBLICITATE
PUBLICITATE

Citeşte şi:

PUBLICITATE

Sunt nedezlipiţi! Raluca şi Flavius de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc mai mult ca oricând

S-a deschis cutia! Radu şi Cristian, concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" au aflat decizia finală

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro