Teodor şi Ionela "rup patul"! Foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu", detalii din dormitor: "Sper să fie fetiţă"

foto: arhiva

Teodor şi Ionela se iubesc pe zi ce trece mai mult. Cei doi îndrăgostiţi au mărturisit că au profitat de timpul petrecut împreună şi au făcut amor fierbinte. Iar "rezultatele" nu întârzie să apară.

Invitaţi în platoul emisiunii "Star Matinal de Weekend", Teodor şi Ionela au povestit detalii din viaţa lor de cuplu. Cei doi îndrăgostiţi au spus că se iubesc pe zi ce trece mai mult, tânăra mărturisind că au petrecut foarte mult timp în dormitor. Mai mult decât atât, se pare că cei doi aşteaptă cu nerăbdare să afle dacă vor deveni părinţi, căci semne pozitive sunt în acest sens.

"Dragoste am făcut. Multă dragoste. Dimineaţa, la prânz şi seara. Nu ştim nimic. Nici eu şi nici el. El e non-stop lângă. Nu am fost. Vrem să mai aşteptăm puţin şi apoi să mergem împreună şi să aflăm dacă sunt sau nu. Eu mi-aş dori fetiţă", a declarat Ionela la "Star Matinal de Weekend", de la Antena Stars.

"Suntem pregătiţi pentru orice. Nu ştim în câte luni e. Au apărut acum, dar nu ştim sigur (n.r că e Ionela însărcinată). Locuim în Bucureşti. Momentan, nu ne-am angajat. Familia ne susţine financiar. Soţia mea îmi găteşte zilnic", a completat şi Teodor.

Mireasă pentru fiul meu este un reality-show matrimonial din România difuzat pe Antena 1. Concurenții sunt împărțiți în: Mame (soacre), Mirese (nurori/fete) și Băieți (miri/gineri).

Ei sunt repartizați în două case: Casa Băieților (unde stau băieții), iar Casa Mamelor și a Fetelor (unde stau mamele și fetele). Aceștia sunt supravegheați 24 ore din 24, 7 zile din 7. Din 1 iulie 2013, pe Antena Play, se poate viziona Mireasă pentru fiul meu 24 din 24. La Tv puteţi urmări emisiunea de luni-vineri de la 11:15-13:00 şi de la 14:00-16:00, iar sâmbăta de la 14:00-16:00 şi de la 17:00-19:00.

PUBLICITATE

Citeşte şi:

PUBLICITATE

Sunt nedezlipiţi! Raluca şi Flavius de la "Mireasă pentru fiul meu" se iubesc mai mult ca oricând

S-a deschis cutia! Radu şi Cristian, concurenţii din casa "Mireasă pentru fiul meu" au aflat decizia finală

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro