Tulburător! Ultimele cuvinte ale nepoatei lui Morgan Freeman, ucisă de iubit cu 25 de lovituri de cuțit

+3 click pentru
galerie

Morgan Freeman și nepoata E'Dena Hines. © Hepta

În 2015, lumea mondenă a fost zguduită de o înfiorătoare crimă. E’Dena Hines, nepoata îndrăgitului actor Morgan Freeman, a fost ucisă de iubit, în plină stradă, în urma unei psihoze induse de consumul de droguri. Acum, 3 ani mai târziu, o martoră dezvăluie și care au fost ultimele cuvinte ale femeii.

Cristina Aviles, o studentă de 22 de ani, a fost martoră la evenimentele sângeroase. Aceasta a declarat pentru The New York Post că se afla pe stradă alături de niște prieteni, când scandalul dintre Hines și iubitul ei, Lamar Davenport, a degenerat.

„Se certau. Ea era la pământ, iar el era deasupra ei, imobilizând-o. Încerca să o țină jos … Am sunat imediat la poliție. Spunea ceva despre scoaterea diavolului din ea. Apoi a scos un cuțit și a înjunghiat-o de mai multe ori … Am fost șocată când l-am văzut scoțând cuțitul. Nu știu unde îl ținea. Era întinsă pe burtă și apoi s-a întors cumva și a înjunghiat-o în piept. Încerca să scape de el, împingându-l și lovindu-l,” a explicat Aviles, conform sursei citate.

În final, spune studenta, Hines l-a întrebat pe iubit „De ce faci asta?” înainte de a-și da ultima suflare.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro