Turcul Tuncay Ozturk, în pericol să rămână pe drumuri din cauza relaţiei cu Andreea Marin? Află adevărul chiar din gura "Zânei"

Andreea Marin a luat foc după ce în presă au apărut informaţii conform cărora presupusul ei iubit, medicul Tuncay Ozturk, ar putea avea de suferit in cauza relaţiei cu ea.

Anunţul că Tuncay Ozturk este membru al mişcării Fethullah Gulen şi ar putea să-şi piardă locul de muncă dacă apare în public alături de o femeie care nu este soţia lui, lucru întâmplat recent la Bistriţa, unde medicul turc şi Andreea Marin au fost văzuţi împreună la un eveniment public, a făcut-o pe "Zână" să ia atitudine.

"(...) tremur deja de teamă că am putea fi aruncați de la etaj de un bau-bau existent doar în mintea unui ilustru "jurnalist" ce inventează coduri de conduită imaginare pentru un spital cât se poate de real, pentru un om cu picioarele pe pământ și cu o minte sănătoasă. Un articol de pus în ramă, doar că pe peretele cu AȘA NU. Nu știu care e codul de conduită al mișcării de care "surse ce vor să își păstreze anonimatul" (de ce oare?!) ne vorbesc prin vocea ziarului menționat, dar știu că ar trebui să existe un cod de conduită pe care oricine din această breaslă ar trebui să îl respecte. Pentru încălcarea unui asemenea cod al onoarei, al respectului și al bunului simț față de cititori, care ar trebui să fie pedeapsa?", a scris Andreea Marin pe Facebook.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro