„Twilight de România”, cu Roxana Ciuhulescu! O dată pe lună, vedeta se transformă

Roxana Ciuhulescu este cunoscută pentru pasiunea ei pentru automobile, dar şi pentru sporturile extreme. A trecut prin multe experienţe, iar viaţa şi-a trăit-o mereu cu adrenalina la cote maxime. Cu toate astea, există un femomen pe care vedeta nu îl poate controla, oricât de mult şi-ar dori.

La fiecare 28 de zile, atunci când are loc fenomenul de lună plină, Roxana Ciuhulescu trece prin chinuri groaznice, fenomenul astronomic dându-i vedetei insomnii îngrozitoare, care pur şi simplu o pun la pământ. Ca şi cum asta nu ar fi de ajuns, celebra blondă nu are de suferit o singură zi din lună, efectul lunii pline întinzându-se pe câteva zile. „Luna plină mă termină pur şi simplu. Cu câteva zile înainte să aibă loc, nu mai pot dormi. Mă trezesc noapte şi bântui prin casă. Trei-patru zile, în fiecare lună, nu mai pot face absolut nimic din cauza oboselii”, a declarat Roxana Ciuhulescu.


Roxana Ciuhulescu este cedeta TV care a devenit celebră datorită lungimii picioarelor ei. Blonda are 36 de ani şi 1,92 metri înălţime. Roxana a ajuns prezentatoare a emisiunii ProMotor în urma votului telespectatorilor. Timp de șase ani aprezentat maşini și a ajuns să le iubească. A luptat în ring, la emisiunea "Stele Verzi", a pozat în Playboy varianta romanească. La salonul Auto din Detroit și-a facut debutul și în jurnalistică.

Citeşte şi:

VIDEO / Roxana Ciuhulescu, aventură extremă pe gheaţă! Ce FIARĂ a îmblânzit din câteva manevre

Roxana Ciuhulescu şi-a descoperit un nou talent! Renunţă la televiziune şi se apucă de asta?

Roxana Ciuhulescu, la un pas să-şi piardă viaţa: "Mi-am pierdut cunoştinţa şi m-am târât plină de sânge!"


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro