Uite cât de bine arată acum Cristina Vasiu! Tu o ştiai drept adolescenta timidă din echipa lui Brenciu de la “Vocea României”

+5 click pentru
galerie

De la adolescenta timidă de la “Vocea României”", Cristina Vasiu s-a transformat într-o tânără care poate fi caracterizată prin două cuvinte: “bombă sexy”.
Acum doi ani, pe când participa la primul sezon al emisiunii “Vocea României”, Cristina Vasiu s-a remarcat cu glasul ei şi cu un look ingenuu. Între timp, blondina s-a transformat într-o femeie care debordează de senzualitate. Frumoasa cântăreaţă a adoptat acum un stil mult mai sexy şi mai sensual, mai ales că în tot acest timp s-a concentrat pe dezvoltarea carierei ei solo. Marea schimbare, spuns cei care o cunosc, a intervenit după ce Cristina a lansat primul single ei, în colaborare cu J Yolo, “Feel Ya”. De altfel, frumuşica care a impresionat România cu vocea ei a şi realizat câteva pictoriale în care a lăsat inhibiţiile şi a pozat în ipostaze extreme de indrăzneţe în care şi-a pus în evidenţă atuurile fizice.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro