A dormit în sala de sport? Uite ce muşchi a pus Lady Gaga pe ea!

Lady Gaga pare să fi pus ceva masă musculară de când a jucat în noul serial american în care apare în rolul unei contese însetate.


Deşi cântăreaţa ne-a obişnuit cu apariţiile ei inedite, ieşite din comun, de data asta, a apărut mai simplă ca oricând pe internet.  Poartă o rochie neagră simplă, ochelari de soare, păr strâns şi o pălărie neagră. Asta este Lady Gaga de acum, mai simplistă ca oricând.Totuşi, ce a atras atenţia nu a fost vestimentaţia, ci masa musculară! Se pare că de când cu serialul în care a jucat, "American Horror Story", în care are rolul unei contese însetate de sânge, muşchii de pe braţe au crescut ca aluatul de cozonac! Deşi cele mai recente speculaţii spun că Gaga e gravidă, iar în cazul în care acestea sunt adevărate, justificarea noilor muşchi ar putea fi alta. Oare atât de avansată este sarcina?

Cine este Lady Gaga?

Lady Gaga este o cântăreaţă americană în vârstă de 29 de ani şi este câştigătoarea a şase premii Grammy. Primul contract cu o casă de înregistrări l-a semnat la vârsta de 18 ani. La începuturi a lucrat drept compozitoare pentru artişti precum Britney Spears, Black Eyed Peas, Pussycat Dolls. Cel care i-a descoperit vocea este Akon, cu care a şi lansat o melodie intitulată "Just dance".

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Bombă! Lady Gaga, cu burtica de gravidă
A dat lovitura! Andreea Bălan a colaborat cu make-up artistul uneia dintre cele mai bine cotate cântăreţe din lume!

Fotografia care îţi va întoarce stomacul pe dos! În ce ipostază dezgustătoare s-a fotografiat Lady Gaga! E goală şi...


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro