Uite ce poftă de viaţă are Diana Dumitrescu după divorţ! Vezi ce plan de bătaie şi-a făcut actriţa

Proaspăt divorţată, Diana Dumitrescu pare să fi depăşit perioada de melancolie. După ce a apărut tristă şi abătută la un eveniment monden, blonda şi-a schimbat radical atitudinea şi chiar şi-a întocmit o listă cu dorinţele pe care ar vrea să le pună în practică în această vară.

După o iubire de 5 ani cu Ducu Ion, Diana Dumitrescu se vede în postura de a-şi face singură planuri pentru această vară. Actriţa a întocmit o listă cu activităţile preferate pentru următoarea perioadă şi a postat-o pe blog.

1. Îmi doresc de foarte mult timp să fac un curs de bucătar. Deşi cere timp, este un vis, o dorinţă, care se poate îndeplini, nu? Chiar dacă o să realizez că “talentele” mele culinare nu sunt ceea ce aş vrea eu, merită să încerc…

2. Pentru că îmi place să mă relaxez pictând, m-am gândit şi la un curs de pictură. Ceva elementar, care să mă ajute puţin. Ştiu că nu am talent la desen, niciodată nu am avut, dar îmi place să mă joc cu culorile, aşa că, nu cred că strică…

3. Vreau să sar cu paraşuta! (Asta sigur se va întâmpla vara asta) Îmi doresc să simt adrenalina şi să trăiesc senzaţia de a cădea în gol…cred că este extraordinar. Dar vă ţin la curent cu treaba asta!

4. Aş vrea să mă dau cu maşina mea pe un circuit. Nu ştiu exact unde şi cum, dar vreau. Auzisem la un moment dat că Abarth va organiza vara asta, un fel de circuit pentru conducătorii Abarth… dacă se concretizează treaba sper să pot ajunge şi eu!

5. O să citesc mai mult! Da! Îmi place, e frumos şi descopăr atâtea cărţi frumoase de unde poţi învăţa şi care te fac să visezi atât de frumos, încât este păcat să nu aloc mai mult timp acestui hobby.

6. Am făcut o listă de locuri pe care vreau să le vizitez în timp… Barcelona; Kotor, Muntenegru; Machu Picchu; Bali… cred că ar mai fi câteva, dar pot reveni oricând să completez lista“. 

Diana Dumitrescu are o poftă incredibilă de viaţă, semn că a trecut cu brio peste despărţirea de Ducu Ion.

Foto: Facebook


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro