Uite ce profesie ar fi avut Denisa Răducu dacă s-ar fi lăsat de muzică! Obţinuse deja diploma de absolvire, dar puţini ştiau asta

+5 click pentru
galerie

Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie, după o ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer.

Deşi şi-a cucerit repede fanii cu vocea, talentul şi frumuseţea ei, Denisa Răducu a fost precaută şi şi-a făcut un plan de rezervă în cazul în care cariera ei muzicală ar fi avut de suferit. Astfel, regretata cântăreaţă cu chip de înger a urmat cursurile unei universităţi private şi, la un moment dat, chiar a mărturisit că şi-ar fi dorit să profesese în domeniul în care obţinuse o diplomă de absolvire.

Sora Denisei Răducu, Adelina, a povestit în cadrul unui interviu că eforturile vedetei de a scăpa de eticheta de "manelistă" au fost uriaşe. Mai mult, regretata artistă s-a înscris la cursurile unei Facultăţi de Drept de la o universitate privată. La un moment dat, ea a spus că atunci când era întrebată de învăţătoare ce vrea să devină, ea spunea că îşi doreşte să fie avocată.

Dacă ar fi profesat în domeniu, Denisa Răducu ar fi putut obţine căştiguri mari.

"Ea tot timpul era îndrăgostită de muzică. Denisa a făcut totul cu şi din dragoste. A vrut însă să aibă şi studii superioare şi a terminat Facultatea de Drept. Nu ştiu dacă la un moment dat s-a gândit să şi profeseze în domeniul ăsta şi nici nu am discutat ce va face peste 20 de ani. Visul ei era să-şi întemeieze o familie, să ia o pauză dacă venea un copil, dar niciodată nu voia să renunţe la muzică", a mărturisit Adelina Răducu pentru Revista Taifasuri. 

La câţiva ani de la debutul ei pe scenă, Denisa Răducu a mărturisit că nu vrea să se bazeze doar pe muzică.

"Mă duc la şcoală, deşi acum este puţin mai greu cu timpul că trebuie să fac loc în program şi pentru înregistrări şi concerte. Mă bucur că m-am mutat la Bucureşti că pot merge şi la un liceu mai bun şi mai târziu la facultate. Vreau să am şi o diplomă că nu pot risca să mă bazez numai pe muzică. Am citit cazuri de cântăreţi care au rămas fără voce, aşa că trebuie să am şi o variantă de rezervă", a povestit regretata artistă în cadrul unui interviu acordat acum zece ani, potrivit EVZ.

Denisa Răducu a murit duminică, 23 iulie, după o ce s-a luptat cu o boală nemiloasă: cancer. Artista fusese diagnosticată cu carcinom hepatocelular şi, timp de câteva luni, a luptat cu boala cumplită, medicii făcând tot ce se poate pentru a o scăpa din ghearele morţii. Din păcate, după luni de tratamente complicate, corpul artistei a cedat. Marţi, 25 iulie, Denisa Răducu a fost condusă pe ultimul drum la Ştefăneşti, satul ei natal din judeţul Vâlcea.

Printre cei devastaţi de moartea artistei se numără şi Minodora, care din păcate nu poate fi la înmormântare. Cântăreaţa a postat un mesaj sfâşietor pe o reţea de socializare.

Un scandal a izbucnit în momentul în care maşina mortuară a ajuns la casa familiei Denisei Răducu. Pentru că autovehiculul nu a putut să intre în curte, agenţii de pază au fost nevoiţi să intervină.

Geta Dovleac şi Emilian Răducu, părinţii divorţaţi ai vedetei, nu au putut trece peste neînţelegeri şi au avut discuţii aprinse chiar înainte ca fiica lor să fie înmormântată. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro