Uite cum a fost la nunta Roxanei Marinescu. Nu a lipsit stripteasul feminin, iar cheful s-a transformat în dezmăţ. Imagini exclusive

+28 click pentru
galerie

Roxana Marinescu s-a căsătorit, sâmbătă, cu Victor Schwartz în cadrul unui eveniment care i-a reunit pe toţi amicii lor, petrecerea durând până dimineaţa.
De la nunta frumoasei brunete nu au lipsit ţinutele care mai de care mai sexy, domnişoara ei de onoare făcând furori printre bărbaţii singuri de la eveniment cu o rochie neagră şi transparentă, iar o vară a mirelui, o blondă apetisantă, a purtat şi ea o ţinută transparentă în partea de sus, fără sutien! E adevărat, nici mireasa nu a fost mai cuminte, Roxana purtând o rochie albă foarte scurtă şi decoltată care i-a dat bătăi de cap în timpul horelor, trena lungă fiind călcată în picioare de nuntaţii care dansau în apropierea ei. Victor a fost şi el răsfăţat, mai ales că Roxana i-a adus, la nuntă, una dintre cele mai talentate stripteuse din Bucureşti, pe apetisanta blondă Natasha, care a făcut un adevărat show în braţele mirelui spre amuzamentul miresei care, la un moment dat, a decis să îi i-a locul şi să îl înnebunească ea pe mire. "E ultima oară când profit de o altă femeie, jur!", ne-a spus Victor după ce Natasha i s-a ridicat din braţe.
La un moment dat, mireasa a fost furată şi, pentru a o recupera, Victor i-a făcut o declaraţie de dragoste plină de romantism, iar apoi a dansat în mijlocul ringului. Într-un final, răpitorii au fost mulţumiţi de prestaţia medicului estetician şi i-au adus înapoi mireasa, moment în care cei doi s-au sărutat pasional, de parcă ar fi fost despărţiţi cu lunile. După recuperarea miresei a venit tortul de nuntă, unul cu totul şi cu totul deosebit, plin de femei din zahăr ars care se "căţărau" pe el îndreptându-se spre mirii din vârf.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro