Uite "noua faţă" a Danielei Gyorfi! Crezi că îi va plăcea lui George Tal de ea?

+4 click pentru
galerie

Daniela Gyorfi s-a decis săptămâna trecută că este timpul pentru o schimbare. Cântăreaţa şi-a făcut operaţia de rinoplastie, şi-a injectat grăsime în buze şi sub ochi și e încântată de rezultat.

Gyorfi a început prin injectarea unor vitamine în gât pentru a scăpa de riduri, după care s-a hotărât să-şi facă operaţia estetică. După o săptămână de la operaţie, Daniela şi-a scos bandajele în faţa telespectatorilor şi a recunoscut că se simte bine. "Mă simt foarte bine, mă simt ok. Desigur nu este o schimbare radicală în sensul că aveam un nas ca de elefant. Cred că într-o săptămână o să mi se mai desumfle pentru că am prins şi căldurile astea extraordinare şi a trebuit să ies din casă", a spus artista după ce şi-a scos bandajele.
Soţul ei, George Tal, nu a văzut-o încă dar Daniela este convinsă că va fi încântat de schimbarea produsă. "George a ajuns astăzi în ţară şi sper să-i placă, iar dacă nu-i place n-are ce să facă decât să mă lase", a spus, în glumă, cântăreaţa la o emisiune de la PROTV.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro