Ultimă oră! Cine se presupune că ar fi principalul vinovat în cazul morţii lui Bobbi Kristina Brown

Sursa Foto Arhiva

Statul Georgia a hotărât că va lua în discuție eventualele acuzații de crimă în cazul morţii lui Bobbi Kristina Brown.

Principalul suspect este Nick Gordon, fostul iubit al regretatei Bobbi Kristina Brown. Acesta ar fi pregătit un 'cocktail toxic' care a făcut-o pe Bobbi Kristina Brown să își piardă cunoștința și să fie spitalizată. Potrivit alegațiilor de presă, Gordon ar urma să fie pus sub acuzare pentru omucidere 'foarte curând'.

Pe numele lui Nick Gordon a fost deschis un proces de apărătorul familiei Brown, Bedelia Hargrove, prin care aceasta din urmă cere daune de 10 milioane de dolari pentru suferințele îndurate de cea care a fost fiica lui Whitney Houston și a lui Bobby Brown.

Printre alte alegații formulate împotriva lui Nick Gordon este și cea potrivit căreia ar fi bătut-o pe Bobbi Kristina Brown, tânăra mărturisind apropiaților că Gordon nu este omul pe care-l credea, scrie revista People, citată de AGERPRES.

Cauza oficială a morții lui Bobbi Kristina Brown este cunoscută, însă este sub protecția unui ordin emis de un tribunal din statul Georgia, care a cerut sigilarea rezultatelor autopsiei.

Bobbi Kristina, 22 de ani, a murit în 26 iulie la Los Angeles, la șase luni după ce fusese găsită inconștientă în baia apartamentului său din Atlanta. A fost singurul copil al cântăreței Whitney Houston cu interpretul de R&B Bobby Brown. Bobbi Kristina a fost înmormântată, în august, lângă mama sa, în cimitirul Fairview din Westfield, New Jersey.

T.S

Citeşte şi: 

Bobbi Kristina, fiica regretatei Whitney Huston, în comă

Bobbi Kristina Brown a câştigat prima luptă cu moartea! "A reuşit să-şi mişte pleoapele"


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro