ULTIMĂ ORĂ! S-a aflat unde va avea loc botezul micuţei Jaqueline Maria, fetiţa lui Florin Salam

Sursa foto Arhiva

În urmă cu câteva săptămâni, Roxana Dobre l-a făcut pe Florin Salam cel mai fericit tătic, când a adus-o pe lume pe micuţa Jaqueline Maria, cel de-al treilea copil al manelistului.

De la naştere la botez, şi apoi la nunta celor doi îndrăgostiţi este numai un pas. Dar, din păcare, aceste evenimente sunt amânate din cauza concertelor foarte multe pe care le susţine artistul, mai ales în afara ţării.

Despre nuntă şi botez a vorbit şi prietenul celor doi, Nick Rădoi. Miliardarul nu a dat prea multe amănunte, dar a spus îndeajuns ca să deducem care va fi primul.

"Nunta lui Florin Salam va avea loc la anul, cel mai probabil în Statele Unite ale Americii. Momentan nu am stabilit nimic. Ştiu că el îşi doreşte foarte mult asta. Botezul va fi în decembrie, încă nu am toate datele. Eu vreau doar să îl ajut să îşi organizeze botezul. O să fie un eveniment cu foarte mulţi invitaţi. Mai ales că va avea loc aici", a spus Nick Radoi la o emisiune TV.

Florin Salam şi Roxana Dobre s-au cunoscut în vara anului 2014, într-un club din Bucureşti, iar facăra iubirii s-a aprins încă din prima clipă. Relaţia lor s-a concretizat după ce artistul s-a ocupat de funeraliile tatălui Roxanei. Roxana Dobre a adus pe lume, joi, 3 septembrie, prin cezariană, o fetiţă sănătoasă, bucuria lui Salam, care a primit numele de Jacqueline Maria.

T.S

Citeşte şi:

Schimbare radicală de look pentru iubita lui Salam! Uite cum arată acum Roxana Dobre

Ţi se va rupe inima în două! Ce mesaj i-a trimis Betty lui Florin Salam chiar de ziua lui!

VIDEO / Probleme cu fiica de patru săptămâni? Florin Salam şi Roxana Dobre fac nopţi albe


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro