ULTIMĂ ORĂ! Şoc şi groază în Capitală! S-a aflat identitatea femeii care ameninţă că se aruncă de pe un bloc din Sectorul 1! Vă prezentăm primele imagini!

Sursa Foto Arhiva

O persoană din showbiz-ul românesc a hotărât să îşi ia viaţa. Angelica Constantin, căci despre ea este vorba, s-a urcat pe un bloc din Sectorul 1 şi a ameninţat că se aruncă în gol.

Se pare că este vorba de Angelica Constantin, mama naturală a Măriucăi, fetiţa pe care Luminița Anghel a adoptat-o şi apoi a pierdut-o in instanţă, se află pe un bloc din Sectorul 1 din Bucureşti şi ameninţă că se sinucide.

"Soţul meu nu mă mai bagă în seamă şi de aia vreau să mă sinucid. Domnul Isus Hristos m-a chemat la el. Costel are o amantă, iar eu nu mai am nevoie de sex, am nevoie de o biserică", a spus Angelica la Antena Stars.

Costel, soţul femeii, a intrat în transmisiune directă la "Agentul Vip" şi este şocat de gestul necugetat făcut Angelica. "Dragostea mea, ce faci acolo? Eu te iubesc, gândeşte-te la copii", a spus el.

VEZI VIDEO cu SCENELE TULBURĂTOARE, AICI!

Şi-a crescut fiica în condiţii inumane

Luminiţa Anghel a luat-o pe Măriuca de la un centru de îngrijire pentru copii - în urmă cu cinci ani - şi de atunci a crescut-o ca pe propria fiică. Fetiţa fusese luată de către cei de la Protecţia Copilului tocmai pentru că era crescută în condiţii improprii de către mama biologică. După doar patru ani, Angelica Constantin şi-a cerut fiica înapoi. Anul trecut femeia a acuzat-o pe artistă că i-ar fi cumpărat fetiţa ca pe un obiect, dându-le bani celor de Protecţia Copilului.

Atunci ea susţinea că îşi doreşte copilul înapoi, că are bani şi tot ceea ce este necesar pentru ca Maria să crească frumos. Circul mediatic s-a încheiat totuşi cu promisiunea Angelicăi că îi va lăsa fetiţa Luminiţei, întrucât ea nu a demonstrat că are posibilităţi financiare. Acum, se pare, femeia nu mai vrea în niciun chip să îi cedeze custodia Luminiţei.Ultimele şase luni au fost un adevărat calvar pentru solista Luminiţa Anghel. De când mama naturală a fetiţei şi-a făcut apariţia în viaţa lor lucrurile au început să se degenereze. Fetiţa de opt ani a fost disputată în instanţă de către cele două, iar acum a ajuns din nou într-un centru de plasament.

T.S

Citeşte şi:
VIDEO / Sora vitregă a Angelicăi Constantin, dezvăluiri din trecutul ei: "Minte, cerşeşte şi îi va distruge viitorul Măriucăi"
Ultimele noutăţi despre Măriuca! Ce face fiica Angelicăi în aceste momente


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro