Ultima postare a Israelei pe Facebook! Mesajul cutremurător pe care l-a transmis apropiaţilor: "De multe ori, oamenii știu, dar nu intervin"

Israela a murit © arhiva

Celebra Israela Vodovoz a  murit. Aceasta fost găsită moartă, în locuința ei, în seara de 9 martie.

Israela a murit şi a fost găsită moartă în baie, dezbrăcată. Conform surselor, nimeni nu mai dăduse de ea timp de 5 zile, după care avocata a chemat autoritățile pentru a intra în casa ei, forțând ușa.

Israela a murit. Aceasta era o prezenţă activă în mediul online şi obişnuia să aibă o relaţie apropiată cu fanii ei. Ultimul mesaj al Israelei a fost în data de 6 martie. Atunci a transmis tuturor celor care o urmăreau un mesaj cu un puternic impact emoţional.

"De multe ori, oamenii știu, dar nu intervin. Mentalitatea că „rufele murdare se spală în familie” sau că este vorba despre ”o problemă de cuplu” face ca multe acte de violență împotriva femeilor să rămână între patru pereți. Mi-ar plăcea să intervii atunci când auzi despre cazuri de violență domestică, hărțuire sau viol." a publicat Israela pe facebook în dreptul unei fotografii simbol.

Israela a murit. În ultima sa intervenție la televizor, Israela a vorbit despre boala grea care a împins-o la izolare.

"Simțeam ca ma afectau energiile din jurul meu şi am renunţat să mai apar la televizor de aceea. Am o boală grea, astm şi trebuie să o ţin sub control. Nu pot să ies, aerul poluat din Bucureşti... eu în altă parte, din unele motive nu pot să locuiesc, schimbările de temperatură pentru mine... sunt otravă. Am o boală cronică, nu primesc pe nimeni la mine. Eu fac 20 de paşi, la 50 de paşi devine greu. Eu îmi asum această izolare, nici copiii, nici nepoatele nu le primesc la mine. Dacă vorbesc acum aşa, fără să îmi trag sufletul, încă e bine. Am reţinut apă. Creierul e OK," a declarat Israela, pe data de 8 februarie, în cadrul emisiunii "Agenția VIP".

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro