Ultima şansă pentru Denisa Manelista! La ce tratament a apelat din disperare

+9 click pentru
galerie

Denisa Manelista este grav bolnava

Denisa Manelista pare să fi ajuns la capătul puterilor. Și, mai mult decât atât, medicii nu știu ce i-ar mai putea face pentru a face ca boala pe care o are să înceapă să regreseze pentru a-i salva viața. Așa că, artista a luat o decizie cel puțin controversată.

Mai exact, vedeta muzicii de petrecere a decis, alături de apropiații ei, să apeleze la ceea ce vede ca fiind ultima soluție pentru un tratament care să dea rezultate, care să producă minunea de care are Denisa nevoie și care să îi salveze viața. Mai exact, spun sursele noastre, Denisa a început, de câteva zile, un tratament naturist, homeopat, recomandat de un celebru vindecător din Pitești. Și, chiar dacă continuă și tratamentul recomandat de medici, Denisa este extrem de atentă să respecte și indicațiile homeopatului, cu atât mai mult cu cât cel care i l-a recomandat susține că și el s-a videcat de o boală pe care medicii o considerau incurabilă.

Așa că, mai nou, zi de zi, Denisa bea sucuri de sfeclă roșie, morcovi și măr și face perfuzii cu vitamina C și speră la o minune care să o vindece și care să o facă, din nou, să se bucure de vâsta de 27 de ani. Și, momentan, pare-se, veștile sunt cât se poate de bune, ea simțindu-se, deja, mai bine, mai puternică și, implicit, mai optimistă.
Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete. De altfel, acum câteva zile, când au vorbit ultima oară cu ea, apropiații vedetei muzicii de petrecere au avut parte de un șoc, de o rugăminte care ar face pe oricine să plângă. ”Rugați-vă pentru mine. Măcar cinci minute în fiecare seară, rugați-vă la Dumnezeu pentru mine. Doar El mă mai poate salva”, au fost cuvintele care au smuls lacrimi de durere.  
Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro