Ultimele aplauze la teatru pentru actriţa Aimee Iacobescu! Ce a stârnit indignarea oamenilor

Aimee Iacobescu © spynews.ro

Aimee Iacobescu a murit la vârsta de 71 de ani, chiar de Ziua Internaţională a Teatrului şi urmează să fie înmormântată vineri. Trupul neînsuflețit al regretatei actrițe a fost depus deja la capela Cimitirului Ghencea Militar.

A slujit Teatrul Național din București vreme de 40 de ani, dar sicriul cu trupul neînsuflețit al regretatei actrițe Aimee Iacobescu nu a fost depus în foaierul teatrului, aşa cum s-a întâmplat, spre exemplu, în cazul actriţei Stela Popescu, al cărui sicriu a fost depus în foaierul Teatrului Constantin Tănase. 

Toţi cei care au iubit-o şi au admirat-o pe Aimee Iacobescu nu îi vor putea aduce un ultim omagiu la Teatrul Național din București, spre marea lor dezamăgire. Cortegiul funerar s-a oprit doar pentru 10 minute în fața teatrului, preotul a ţinut o slujbă scurtă, iar persoanele prezente au aplaudat şi au depus flori, în semn de respect şi de prețuire.

Ulterior, sicriul a fost depus la capela Cimitirului Ghencea Militar, unde Aimee Iacobescu urmează să fie înmormântată. De toate oficialităţile se ocupă fratele actriţei.

Aimee Iacobescu a murit la vârsta de 71 de ani. Actrița a devenit cunoscută pentru rolul Domniței Ralu din seria „Haiducii”.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.
C.L.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro