VIDEO / Ultimele cuvinte ale Ilenei Ciuculete înainte să moară! "Vezi că o să vină la înmormântare..."

Ileana Ciuculete © FOTO: Facebook

Cornel Galeş a dezvăluit astăzi printre lacrimi care au fost ultimele cuvinte pe care soţia sa, Ileana Ciuculete, le-a rostit, pe patul de spital. Nu au fost nici despre băieţii săi, nici despre viaţa sa, ci despre colegele sale de breaslă.  

Deşi nu mai poate de dorul soţiei sale, Cornel Galeş încă îşi aduce aminte perfect ultimele momente alături de Ileana Ciuculete. Amândoi au trecut prin momente extrem de dureroase. Pe de-o parte, Ileana Ciuculete nu mai putea cu boala sa, iar pe cealaltă parte, Cornel Galeş care nu mai ştia cum să o ajute, să o salveze de la chinurile prin care trecea.  

"N-au fost ultimele cuvinte. Aia cu copiii s-a discutat înainte. Mi-a zis aşa: Vezi că o să vină multe colege de ale mele pe care noi le ştim. Te rog să le strângi al piept. Eu le-am dat uitare la absolut toate. (...) Exact aşa am şi făcut. Cu copiii am mai discutat înainte." a declarat Cornel Galeş la "Acces Direct". 

Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie
Născută pe 20 septembrie 1952, Ileana Ciuculete a murit pe 14 martie 2017 pe un pat de spital, la scurt timp după ce a aflat că suferă de o boală incurabilă.

Ileana Ciuculete a mai fost căsătorită o dată, iar timpul primului mariaj, cu Valeriu Sfetcu, a avut doi copii: Mugurel Sfetcu şi Cristi Sfetcu, cu care în trecut, regretata artistă de muzică populară s-a războit.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

C.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro