Ultimele detalii despre tragediile din viaţa lui Florin Salam. Cum a reacţionat soţia sa atunci când a fost amânată nunta

+2 click pentru
galerie

sursa: Facebook

 În familia lui Florin Salam au fost momente foarte grele în ultima perioadă. Tatăl artistului s-a stins din viaţă în această vară, iar familia cântăreţului a fost profund afectată. De asemenea, artistul a anunţat că nu va mai concerta în ţară.
Betty Stoian, fiica manelistului, a fost invitată la emisiunea Star Matinal, unde a "dat totul din casă". Aceasta a mărturisit că moartea bunicului ei a însemnat o perioadă dificilă în familia lor.
"Normal că nu a fost uşor, dar având în vedere că am mai trecut printr-o pierdere, am ştiut să mă controlez," mărturiseşte fiica lui Florin Salam.
Acest eveniment nefericit a dus la altul, şi anume amânarea nunţii cântăreţului cu Roxana Dobre. Soţia şi copiii manelistului au înţeles prin ce trece artistul şi au fost alături de el.
"Din păcate nu s-a mai întâmplat nimic cu nunta pentru că nu ai cum să faci acum o petrecere sau un eveniment, ceva de genul. Să treacă puţin timp şi să vedem," mai declară Betty pentru Antena Stars.
Modelul Roxana Dobre este însărcinată cu celde-al doilea copil al cuplului, dar în afară de anumite "stări de graviduţă", Betty ne-a anunţat că se simte bine.
Florin Salam nu va mai concerta în ţară, iar în perioada care vine urmează să se stabilească cu familia sa în S.U.A.
"El mi-a explicat că vrea să plece în America acum vreo 5 ani. Eu n-am fost de acord atunci şi n-am vrut să plec. Nu aş putea, dar sunt de acord şi îl susţin. Mă bucur foarte mult că a luat această decizie," a mai declarat fata cea mare a lui Florin Salam.

Betty Stoian îşi moşteneşte tatăl, însă, spre deosebire de Florin Salam, ea nu a ales să cânte manele. Piesele sale care îi amintesc de mama pe care a pierdut-o pe când era doar un copil fac furori. În prezent, Betty trăieşte o poveste de dragoste alături de un bărbat, pe care-l cheamă Cătălin.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro