Ultimele informații despre tatăl Gabrielei Cristea! Vedeta TV va plânge când va afla ce face bătrânul

+2 click pentru
galerie

Eugen Cristea, tatăl Gabrielei Cristea, trece prin momente cu adevărat grele de câteva zile, de când, în ultimă instanță, medicii au decis să îi amputeze piciorul. Iar de atunci, până în aceste momente, tatăl vedetei TV a trăit cu spaima că i se va tăia și celălalt picior.

Cu toate acestea, surse medicale ne-au dezvăluit că doctorii au decis, pentru moment, să nu îi amputeze și celălalt picior, urmând să îl mai țină sub observație câteva zile pentru a vedea cum evoluează starea de sănătate a acestuia.
Momentan însă, Eugen Cristea este internat la Terapie Intensivă și, ne-au mai dezvăluit sursele medicale citate, așteaptă să treacă încă câteva zile și să vină rezultatele analizelor complexe care i-au fost făcute pentru a afla dacă intervenția medicală care i-a fost propusă - angioplastia cu balon - va fi efectuată.
Și, chiar dacă între el și Gabriela, în ultimii ani, se căscase o prăpastie care părea imposibil de trecut, se pare că sentimentele lui de tată nu pot fi negate și că, în fapt, Gabriela este, pentru el, cea mai importantă ființă în viață. Iar dovada, ne-au mai spus sursele citate, este că bătrânul, înainte, dar și după operație, în momentul în care și-a revenit după anestezia generală, avea pe buze un singur nume: Gabriela. Cel al fiicei pe care o iubește, pare-se, din tot sufletul chiar dacă, ani la rândul, s-au tot certat prin intermediul presei, ajungând să nici nu își mai vorbească.

A fost operat vinerea trecută
Eugen Cristea, tatăl Gabrielei Cristea, are, de ani buni, probleme de sănătate grave. Dar, acum, la începutul acestui an, problemele tatălui prezentatoarei TV s-au acutizat. Așa că, spun surse medicale, acum câteva zile, el a fost internat într-unul dintre spitalele Capitalei, iar acolo medicii au ajuns la o concluzie cruntă după ce i-au făcut analizele și l-au consultat: trebuie să îi amputeze piciorul. Așa că, vineri, Eugen Cristea a suportat crunta intervenție, una in extremis, menită să îi salveze viața. Eugen Cristea suferă de ateroscleroză și de diabet zaharat, iar sistemul circulator este într-o stare mai mult decât proastă, ateroamele blocându-i artere importante.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro