Ultimele vești despre starea de sănătate a Denisei Manelista! Ce intervenție chirurgicală a mai suportat vedeta

+7 click pentru
galerie

Starea de sănătate a Denisei Manelista este una din ce în ce mai precară, motiv pentru care medicii fac eforturi disperate pentru a-i salva viața. Așa că, zilele trecute, cântăreața care, acum, trece prin clipe cumplite, a fost subiectul unei noi intervenții chirurgicale.

Conform unor surse apropiate de Denisa, medicii au decis să îi facă o nouă intervenție chirurgicală. Mai exact, artista a început să aibă varice esofagiene, lucru care, evident, este extrem de grav, necesitând intervenția medicilor în regim de urgență. Mai mult, susțin sursele noastre, ei i s-a făcut un tratament endoscopic al varicelor, Denisa fiind subiectul unei intervenții de ligatură elastică a acestora.
De altfel, aceasta nu este singura intervenție făcută de medici în ultima vreme pentru a-i salva viața Denisei. Ea a fost supusă, zilele trecute, și unei intervenții medicale de urgență, menită să îi salveze viața. Pentru că, spun sursele noastre, frumoasa cântăreață a avut nevoie de o puncție pentru a-i fi scos lichidul din zona ficatului, cantitatea lichidului eliminat astfel fiind una uriașă. Mai mult decât atât, ne-au spus sursele noastre, Denisa nu este la prima intervenție de acest fel, ea fiind supusă mai multor asemenea puncții, medicii făcând eforturi disperate pentru a o salva din ghearele cumplitei boli de care suferă.
De altfel, acum câteva zile, când au vorbit ultima oară cu ea, apropiații vedetei muzicii de petrecere au avut parte de un șoc, de o rugăminte care ar face pe oricine să plângă. ”Rugați-vă pentru mine. Măcar cinci minute în fiecare seară, rugați-vă la Dumnezeu pentru mine. Doar El mă mai poate salva”, au fost cuvintele care au smuls lacrimi de durere. 
Denisa Răducu, celebră în România sub numele de Denisa Manelista, pare să fie într-o situație extrem de delicată. Mai exact, ne-au dezvăluit surse din apropierea cântăreței care a făcut, de-a lungul timpului, furori cu frumusețea și cu talentul ei, suferă de o boală extrem de gravă, o boală care, încet-încet, o macină. Mai exact, pare-se, ea are probleme medicale asemănătoare cu cele avute de Ileana Ciuculete.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro