Ultimul mesaj al lui Marcel Toader! "Câteodată, un om îşi poate îndeplini destinul, mergând pe drumul pe care l-a urmat..."

+2 click pentru
galerie

Ultimul mesaj al lui Marcel Toader! "Câteodată, un om îşi poate îndeplini destinul, mergând pe drumul pe care l-a urmat..."

Marcel Toader a decedat astăzi, în curtea avocatului său, după ce a suferit un infarct. Omul de afaceri în vârstă de 56 de ani renunţase la haina de "Don Juan" şi se începuse să-şi piardă din exuberanţa cu care ne obişnuise. Cu toatea acestea, pe Facebook, continua să posteze frecvent şi nu se temea să spună lucrurilor pe nume.

Într-una din ultimele sale postări, Marcel Toader a pus multă lume pe gânduri prin cuvintele sale: "Câteodată, un om îşi poate îndeplini destinul mergând pe drumul pe care l-a urmat, pentru a-l ocoli! !#O #săptămână #binecuvântată !❤ ..pentru voi toți ascultați si citiți versurile !🌹
Gerard Joling ; #One #moment #in #Time
", a spus Marcel Toader. Fostul rugbist este ilustrat într-o poză mai veche, în timp ce îşi botează una din micuţele sale finuţe, fiind una din marile sale plăceri ale vieţii, aşa cum chiar el a recunoscut.

Ce a vrut să spună Marcel Toader prin acele vorbe? În viaţa sa tumultoasă, dincolo de pozitivismul său, sufletul său suferise lovituri năpraznice, iar lucrurile în viaţa sa nu mergeam chiar ca pe roate. Apăruseră informaţia că Marcel Toader avea de recuperat peste 50.000 de euro de la prieteni, şi că era gata să meargă în instanţă. O fi fost un mesaj subliminal printre aceste cuvinte? Oare se simţea atât de rău Marcel Toader sub presiunea regretelor, presimţind că ceva se va întâmpla? Cel mai probabil vor rămâne doar întrebări fără răspuns.

M.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro