Un actor celebru, pus într-o situaţie jenantă! A vrut să le facă bine semenilor, dar a fost oprit de un preot!

Sandu Pop (44 de ani), alias văru’ Săndel, este un om cu sufletul mare. Celebrul actor se poate lăuda cu peste 15 cupluri cărora le-a devenit naş. Totuşi, el a fost împiedicat să continue să devină părinte spiritual chiar de un preot. Cum a fost posibil? Actorul a explicat totul în cadrul emisiunii „Refresh by Oana Turcu”, difuzată, astăzi, de la ora 16:30, numai pe Antena Stars.

„Am năşit prieteni, am năşit şi neamuri, am năşit şi oameni pe care i-am cunoscut cu două săptămâni înainte. Sunt vreo 18 cupluri cununate de noi, plus copiii aferenţi. Ne-am oprit! La un moment dat, câţiva dintre finii noştri au divorţat. Într-un an au divorţat vreo patru sau cinci. Am vorbit cu un preot şi acesta ne-a zis <<Poate că ar trebui să vă opriţi, să o lăsaţi mai moale, cel puţin cu cununiile. Nu cu botezul, dar cu cununiile lăsaţi-o aşa>>. Am zis să încercăm. S-au liniştit apele în familiile finilor noştri”, a declarat văru’ Săndel.

Sandu Pop nu este singurul părinte spiritual celebru. Silviu Prigoană este şi el un naş renumit, însă văru’ Săndel se laudă că „L-am depăşit de mult! Dacă nu-l depăşeam la numărul de fini, mă chema să-l năşesc, dar am zis: <<M-am oprit, să nu mă chemi>>”.

Citeşte şi: Lumea i-a plâns de milă degeaba! Iată cu ce se ocupă „prinţul” Cristea după ce s-a spus că a ajuns la sapă de lemn / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Toată lumea îl ştie pe Narcis Răducan, însă puţini o cunosc pe soţia sa! Cum arată cea alături de care fostul fotbalist are trei copii / VIDEO PAPARAZZI

Vedeţi interviul integral acordat de Sandu Pop şi de soţul ei, astăzi, la "Refresh by Oana Turcu", de la ora 16:00, la Antena Stars!

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro