Un actor celebru se zbate între viaţă şi moarte la spital! Mama lui, îngenuncheată de durere: "Rugaţi-vă să nu sfârşească în scaun cu rotile"

+2 click pentru
galerie

Un actor celebru se luptă pentru viaţă şi moarte pe un pat de spital, după accidentul grav de maşină pe care l-a suferit.

Nathaniel Marston este starul din serialul "One life to live". Conform presei de peste ocean, acesta se luptă cu moartea de sâmbătă noapte de când a avut loc gravul accident de maşină din Reno, Nevada.

"Vă rog rugaţi-vă pentru fiul meu, Nathaniel Marston. A avut un accident de maşină şi se află internat în spital, la terapie intensivă, ţinut în viaţă de aparate. Vă rog rugaţi-vă pentru Nate să nu sfârşească în scaun cu rotile... gâtul rupt şi vertebra ruptă... Umărul rupt, multe oase"
, a scris mama bărbatului îndurerată.

Nathaniel Marston este un actor american cunoscut pentru apariţiile sale în seriale televizate ca "As the World Turns" (În timp ce lumea se schimbă), "One life to live" (O viaţă de trăit) etc. Pe 30 octombrie, acesta a fost implicat într-un accident de maşină aproape de Reno, Nevada. Accidentul l-a lăsat în stare gravă iar mama lui este disperată să îl ajute să-şi revină.

Sursă foto: Facebook

A.C.

Citeşte şi:

Un bărbat rănit grav în incendiul din Club Colectiv e încă neidentificat la Spitalul de Arşi!

VIDEO / O să ai fiori pe şira spinării! "Ziua în care vom muri" - Adevăratul mesaj al primei piese de pe albumul Goodbye to Gravity. Asta s-a cântat în CLUB COLECTIV

VIDEO / Ultimele imagini din timpul concertului de la Clubul Colectiv! Cum era atmosfera înainte ca incendiul să izbucnească

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro