Un alt artist celebru s-a căsătorit departe de ochii curioşilor! Aceasta este singura imagine de la nuntă! Se declară un norocos

Un alt cântăreţ celebru a spus "Da" departe de ochii curioşilor. Artistul s-a căsătorit cu aleasa inimii în cadrul unei ceremonii restrânse.

Pe data de 25 octombrie, Jason Mraz şi Christina Carano s-au căsătorit religios în statul Virgina, din SUA, iar la nunta celor doi au fost prezenţi doar prietenii apropiaţi şi familia. 50 de oameni le-au fost martori celor doi la marele eveniment. "Am fost cel mai norocos bărbat din lume", a scris Jason în dreptul imaginii postate pe pagina unui site de socializare. 

Jason Mraz este un cântăreț și textier american. Stilul său are o mare varietate. El folosește elemente Pop, Rock, Folk, Reggae. Jason Mraz şi Christina Carano s-au întâlnit în 2007, dar au devenit un cuplu abia în 2011, când Jason s-a despărţit de fosta lui logodnică, Tristan Prettyman.

Sursă foto Instagram

Citeşte şi

EXCLUSIV!!! Secretul despărțirii și al împăcării cântăreței Ellie White cu tatăl copilului ei spus chiar de protagonişti!

Ce hotărâre a luat logodnicul lui Ellie White de când a aflat de sarcina artistei!

E.V


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro