Un artist celebru de la noi, bolnav din cauza alcoolului! Dezvăluiri ULUITOARE

+5 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunoscuți artiști de muzică latino de la noi din țară a pățit-o. Grav de tot. Mai mult decât atât, el recunoaște că dorința de a simți mai bine muzica pe care o cântă a încercat să fie, pentru o perioadă, la fel ca artiștii din America Latină.

Iar dorința lui, pare-se, a fost una chiar neinspirată. Iar asta pentru că singurul cântăreţ de cumbia (gen muzical din Columbia, n.red) de la noi din țară, a întâmpinat grave probleme de sănătate. Mai exact, Radhu, artistul care, de la începutul anului, a reușit să facă furori pe coasta Mexicului, la Acapulco, inspirat de artiștii de pe Coasta Pacificului, le-a imitat stilul de viață. Adică, muzică, muzică, muzică și multă tequilla.

"Am tot băut, înainte de câte un eveniment, însă nu sunt obișnuit precum mexicanii. Așa ca am făcut un început de gastrita, pe care îl tratez cu pastile, regim, odihnă! Pot să spun că am avut dureri teribile, credeam că o să mor", a declarat  Radhu in exclusivitate pentru Spynews.ro.
Normal, a mai explicat el, cum mâncarea din Mexic este și extrem de condimentată, problemele au fost cu atât mai serioase, motiv pentru care, susține el, a renunțat la savuroasa băutură mexicană pentru a-și proteja sănătatea și pentru a putea cânta, în continuare, la fel ca și mariachi mexicani...
Radu Dobircianu, cunoscut sub numele Radhu este un actor și cântăreț, de origine română, laureat a Premiilor interpretare la "Festivalul Callatis". Datorită succesului său cu muzica latino, el a fost numit de presa română „Regele Cumbiei" .
Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptam și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici.
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro