VIDEO / Un artist celebru şi-a părăsit soţia şi a fugit la amantă, după 25 de ani de căsnicie! "Când am ajuns acasă, am găsit dulapul de haine gol"

captura youtube

Un artist celebru a dat cioara din mână pe vrabia de pe gard! A renunţat la femeia alături de care a trăit peste 25 de ani de căsnicie, pentru o "femeie de moravuri uşoare".

Dan Ciotoi şi părăsit soţia, Liliana, pentru o femeie cu copil. Nevasta artistului a mărturisit că acesta a plecat de acasă pe ascuns şi că a anunţat-o că a părăşit-o prin telefon, după ce şi-a golit dulapul de haine.

"A plecat de acasă cu o femeie cu care a mai fost o lună. A plecat fără ca eu să ştiu. Noi am fost la mare în urmă cu două luni şi nu mi-a de înţeles. Pe mine şi pe colega mea ne-a expediat din formaţie. El continuuă formaţia cu amanta. Eu o cunosc pe ea, pentru că am fost împreună cu ea la o nuntă. N-am crezut că se va mai întoarce la o femeie de moravuri uşoare. Viaţa merge înainte. Nu am încercat să fac nimic pentru a-l aduce înapoi, pentru că am rămas fără cuvinte.Eu trebuia să fac nişte cumpărături şi îmi mai trebuiau bani. Când am vrut să iau bani din şifonier, am observat că nu mai erau hainele lui în şifonier. Atunci l-am sunat şi l-am întrebat unde-i sunt hainele şi mi-a spus că ne-am despărţit, pentru că în ultimii 5 ani nu ne-am mai înţeles",
a declarat Liliana, soţia lui Dan Ciotoi, la "Star Matinal", de la Antena Stars.

Prietena şi colega Lilianei a spus că a încercat să-l facă pe Ciotoi să rămână alături de soţia lui: "E foarte dureros şi pentru mine. Nu a fost uşor când am auzit, pentru că mi-am dat seama că o să renunţe şi la mine, căci eu am ajutat-o pe Liliana să-şi păstreze căsnicia. Eu am intervenit la acea femeie. Ea are un copil şi a avut relaţii cu mai mulţi muzicanţi. Ea, financiar, stă foarte prost. Ea vrea să o ducă şi vrea bani de la Ciotoi. Nu are cum să-l iubească pe Ciotoi. I-am spus că trebuie să-l lase în pace, pentru că e vorba despre o căsnicie de 26 de ani. Soţul meu încă mai colaborează cu el, dar nu ştiu pentru cât timp. Nici nu am avut puterea să-i dau telefon şi să-i spun ceva din respect pentru faptul că mi-a botezat copilul".

Citeşte şi:

Mătuşa uneia dintre amantele lui George Ciotoi, mărturisiri-bombă: "A spus: «Vreţi să vă arăt că Maria nu se mai căsătoreşte?»"

"Lăutarul cu trei femei" a furat un Stradivarius? Fata orfană: "Vioara valora 700 de mii de euro"

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro