Un artist de la noi S-A ÎNSURAT în SECRET şi urmează să devină tătic! Prima poză de la cununie

+4 click pentru
galerie

Tudor Turcu, câştigătorul de la "X Factor" din 2012 s-a căsătorit. Soţia lui e însărcinată. © Sursa foto: Facebook

Un cântăreţ cunoscut din showbizul românesc a renunţat la burlăcie. El e unul dintre câştigătorii de la "X Factor", iar astăzi a dat vestea că s-a însurat printr-un mesaj emoţionant postat pe internet. Acolo, artisul a urcat şi o poză de la cununia civilă în care se poate vedea destul de bine că soţia lui e însărcinată.

Tudor Turcu, câştigătorul de la "X Factor" din 2012 s-a căsătorit. El a postat pe Facebook o fotografie de album de la cununia civilă. Fanii au rămas muţi de uimire când şi-au dat seama că soţia lui e însărcinată. Şi, judecând după mărimea burticii, sarcina pare destul de avansată.

"Despre povestea noastră ce să vă spun... «Îndrăgostiţii au aripi», aşa cum e melodia prietenilor de la #ANTRACT! Vă iubim şi să vă dea Cel de sus, fericirea şi dorinţa de a trăi numai înconjuraţi de iubire şi împlinire sufletească! 
Semnat, Fam.Turcu!"
, a scris artistul pe pagina lui de Facebook.

Fanii s-au bucurat enorm pentru Tudor Turcu şi femeia care îi va dărui primul copil. Ei le-au scris viitorilor părinţi multe mesaje de felicitare.

"Frumusețea în toată splendoarea ei! Încredințarea unuia către celălalt! Felicitari şi ani mulţi şi fericiți, împreună!", "Casă de piatră şi sarcină uşoara doamnei Turcu!", "Să fiți fericiți și plini de speranță ca azi! Doar așa se vor realiza toate visurile voastre!" sunt doar trei dintre comentariile lăsate la poza de album de la cununia câştigătorului de la "X Factor".

Tudor Turcu a câștigat concursul "X Factor" din 2012, iar de atunci a participat la finalele Eurovision. În paralel, artistul pictează foarte mult, iar tablourile sale au mare succes.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

D.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro