Un celebru artist, disperat din cauza bolii tatălui său! Ce face pentru a-i curma suferinţa părintelui lui

Chiar dacă s-au certat îndelung la televizor, iar acuzele au curs gârlă între cei doi, un celebru artist de la noi nu se dezlipeşte de patul de spital al tatălui său, care trece acum prin cele mai dificile momente din viaţa lui, şi duce o luptă acerbă cu moartea.


Povestea scandalului dintre Adi Caval şi tatăl lui a început în urmă cu câţiva ani, când artistul a vândut casa în care părintele lui locuia şi a fost acuzat că l-a lăsat pe dumuri. După un lung şir de acuze, care păreau interminabile, Costică Caval s-a îmbolnăvit şi a stat mai mult prin spitale.
După ce a încercat orice modalitate de a-şi salva tatăl, se pare că starea de sănătate a lui Costică Caval s-a agravat şi mai mult. „Tata este din ce în ce mai rău. Îl tot mutăm la spitale, poate îşi mai revine. Am încercat toate variantele de tratamente. La el este o mare problemă vârsta. Medicii nu îşi asumă riscuri atât de mari”, a declarat Adi Caval.


Chiar dacă medicii sunt sceptici în ceea ce priveşte starea lui de sănătate, Costică Caval dă uneori semne de îmbunătăţire a stării de sănătate. „Are uneori momente de luciditate, dar tot mai scurte, după care intră din nou în starea de inconştienţă în care se află de atâta timp. În momentele acelea sperăm ca tratamentele să funcţioneze, dar până la urmă cred că trebuie să ne aşteptăm lşa tot ce e mai rău”, a spus artistul.


Starea de sănătate a lui Costică Caval era de acum câteva săptămâni tot mai gravă, iar Adi şi fratele lui nu ştiau ce să mai facă pentru a-i uşura suferinţa. „Nu se mai mişcă, nu mai vorbeşte. E foarte dureros. Am vorbit şi cu fratele meu şi încercâm amândoi să facem tot ce putem pentru el”, a mai spus cântăreţul.

Citeşte şi:

Cât era bine, au fost la cuțite! Tatăl bolnav iși strigă neîncetat fiul celebru, aflat în turneu. Declarații sfâșietoare

Zi neagră pentru un celebru cântăreţ de la noi! Tatăl lui este la un pas de moarte! „Nu se mai mişcă...”

Tatăl lui Adi Caval, înapoi la spital! Bătrânul nu s-a ridicat din pat două săptămâni


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro