Un celebru cântăreţ, acuzat de PEDOFILIE: "M-a violat când aveam 14 ani, în casa părinţilor mei!"

Celebrul cântăreţ Johnny Hallyday a fost acuzat, în faţa unui tribunal, de viol de fosta fosta sa soţie, Adeline Blondieau. Dacă acuzaţiile se vor proba, Hallyday poate fi judecat şi pentru pedofilie, pentru că presupusul act s-a produs când Adeline avea doar 14 ani, informează "Le Parisien"!


Cântăreţul în vârstă de 72 de ani şi comedianta şi scenarista în vârstă de 44 de ani au fost căsătoriţi în perioada iulie 1990 - iunie 1992. Între timp, cei doi au ajuns la tribunal, după ce Johnny a a publicat cartea autobiografică "Dans mes yeaux" (n.r. - Prin Ochii mei), în care a catalogat-o pe fosta soţie "isterică şi violentă".

În faţa tribunalului, Adeline Blondieau a aruncat bomba: "Johnny m-a violat când aveam 14 ani, 15 ani, în casa părinţilor mei. Venea mereu când era beat". Johnny era foarte bun prieten cu tatăl celei care i-a fost soţie, chiar dacă diferenţa de vârstă dintre ei era de 28 de ani. Prietenia cu tatăl comediantei i-a permis să aibă tot timpul uşile deschise la casa familiei Blondieau.


Arnaud Albou, avocatul cântăreţului, a explicat în faţa instanţei că "noi nu vom putea şti niciodată cine spune adevărul", subliniind că Adeline n-a mai pomenit niciodată despre acest episod pe care-l invocă, n-a depus nicio plângere până acum, fapt care pune la îndoială veridicitatea acuzaţiilor.

SURSA FOTO: CAPTURĂ VIDEO

CITEŞTE ŞI: 

Un nou scandal de prostituţie în showbiz! Un cântăreţ celebru, acuzat de trafic de persoane şi proxenetism

VIDEO/ Lana del Rey, violată într-un clip de-al lui Marilyn Manson! Ce spune cântăreţul despre acuzaţiile aduse

T. C.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro