VIDEO / Imagini emoţionante. Un clip cu un bărbat care cântă la pian, în casa distrusă de uraganul Harvey.a devenit viral

Aric Harding © Foto: twitter

Imagini copleşitoare au fost surprinse în casa unui bărbat, distrusă în timpul uraganului Harvey. Aric Harding a fost filmat în timp ce cântă la pian, în locuinţa inundată, iar imaginile au ajuns virale în scurt timp.

Aric Harding s-a întors la locuinţa sa din Friendswood, la sud de Houston, pentru a luat nişte jucăriii pentru copiii săi, care se aflau într-un adăpost din apropiere, scrie news.ro. Conform sursei citate, bărbatul a mărturisit că fiul său, un pianist talentat, l-a rugat să verifice pianul familiei.

“Am decis să mă opresc o clipă, să cânt şi să accept totul”, a declarat Harding, care a înregistrat momentul pe care, ulterior, l-a publicat pe Instagram.

“Cred că, în sfârşit, încep să înţeleg puţin. Ceea ce aveam, ca oraş, a dispărut. Chiar cred că Dumnezeu va face ceva complet noi aici. Sunt încântat să văd noua frumuseţe în suferinţă”, a spus Aric Harding, pe Instagram

La scurt timp imaginile au ajuns virale, iar un străin s-a oferit să-i ofere un pian nou.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

M.A.

 


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro