Un concurent de la ”Mireasă pentru fiul meu”, somat să nu se mai automutileze. Relația cu logodnica lui l-a adus în această stare?

Mirela Vaida / foto: captură tv

Unul dintre concurenții de la ”Mireasă pentru fiul meu” are un obicei destul de bizat în ultima perioadă, care i-a pus pe jar pe membrii echipei.

Valentin a fost avertizat în repetate rânduri ca să nu își mai provoace sângerări nazale. Logodnicul Adrianei a încercat să se explice, însă nu prea i-a reușit:

”Știți, eu am răni la nas, iar atunci când strănut, începe să îmi curgă sânge”
, a declarat Valentin în emisiunea de astăzi.

Totuși, prezentatoarea l-a avertizat să nu se mai forțeze să își șteargă nasul, pentru că i se va întâmpla iar acest lucru.

Zilele trecute, Mirela Boureanu Vaida l-a trimis de urgență în camera fetelor, după ce a început să aibă sângerări nazale chiar în direct. Aceste sângerări pot interveni și atunci când intervine stresul, iar Valentin se confruntă din plin cu așa ceva, după ce s-a aflat că logodnica lui, Adriana, a avut o relație cu un profesor universitar, iar acesta a spus numai cuvinte urâte despre relația lor.

"Mireasă pentru fiul meu" este un reality show matrimonial, difuzat pe Antena 1, în fiecare zi a săptămânii de la 11:15-13:00 şi 14:00-16:00, iar sâmbătă de la 14:00-16:00 şi 17:00-19:00. Duminică, telespectatorii își pot revedea concurenții favoriți de la 17.30, până la 19.00. În rest, telespectatorii pot urmări show-ul, non-stop, pe AntenaPlay.

V.M

Citește și:


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro