Un singur apel a fost de ajuns! Un cunoscut actor a salvat 650 de câini bolnavi și înfometați din România

+2 click pentru
galerie

Unul dintre cei mai cunoscuți actori de stand-up din lume a reușit să salveze viața a 650 de câini cu doar un apel pe un site de socializare.

Ricky Gervais a devenit cunoscut pentru momentele sale de comedie, dar și datorită dragostei pe care o are pentru câinii maidanezi din întreaga lume.

Aprig susținător al acestora, actorul a reușit să salveze viața a 650 de câini aflați în adăpostul de la Odăi, din București.

Bolnavi și înfometați, câinii sunt nevoiți să împartă resursele de hrană și de medicamente, precum și spațiul existent (136 de spații de cazare și un singur cabinet veterinar), iar îngrijitorilor le este din ce în ce mai greu să îi ajute pe toți să supraviețuiască înainte să fie adoptați de către iubitorii de animale.

El a lansat un apel către prietenii săi de pe un site de socializare, iar în scurt timp aceștia au donat aproape 20000 de lire sterline, un ajutor nesperat, care va fi suficient pentru următoarea perioadă.

O agenție de salvare din Londra, K-9 Angels, care a auzit de cazul animalelor de la Odăi, a dorit să ofere ajutor și a creat o pagină pentru strângerea de fonduri.

„Am strâns deja 18.909 lire sterline. Până să ne ajute Ricky, nu aveam decât vreo 4.000. Suntem extrem de recunoscători atât lui, cât și tuturor celor care au donat”, a declarat Victoria Eisermann, fondatorul K-9 Angels.

Ricky Gervais, în vârstă de 54 de ani, este un cunoscut actor, producător și muzician din Marea Britanie, fiind câștigător a șapte premii BAFTA, cinci premii Golden Globe și două premii Emmy.

V.M.

Citeşte şi:

Metode eficiente pentru a evita să fii muşcat de maidanezi! Te vor ajuta

Cum a ajuns fratele lui Ionuţ Anghel să îi urască pe fotbaliştii de la Dinamo! Drama neştiută a băiatului care şi-a văzut fratele mâncat de câini!

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro