Un cuplu de la "Mireasă pentru fiul meu" a ales DATA NUNȚII! Ea își mai dorește copii, el, NU! Care e motivul

+2 click pentru
galerie

Fiul celor doi foşti concurenţi de la MPFM se numeşte Kevin. © Sursa foto: Facebook

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Un cuplu care s-a format în casa dragostei a povestit în exclusivitate pentru Spynews.ro că s-au decis când vor păşi în faţa altarului. Cei doi îndrăgostiţi au dezvăluit şi că unul dintre ei îşi mai doreşte un moştenitor sau o moştenitoare, în timp ce celălalt, nu.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Oana şi Cosmin Munteanu, doi foşti concurenţi de la MPFM, au spus că plănuiesc să facă nunta anul viitor, în august. În timp ce el nu îşi mai doreşte copii, soţia sa, Oana Munteanu, a spus că-şi mai vrea să-i facă un frăţior sau o surioară lui Kevin, fiul lor.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "Nunta ne gândim să o facem anul viitor, în august 2018, dar nu este  sigur. Nu, eu nu mai vreau nici în copil, cu toate că îmi doream 6 copii, acum nu mai vreau deloc. Am asistat la naștere și nu a fost deloc plăcut, au fost complicații și îmi este frică să nu se mai repete.", a declarat Cosmin Munteanu în exclusivitate pentru Spynews.ro

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. "Eu îmi doresc să mai facem un frățior sau o surioară lui Kevin, dar peste 2,3 ani.", a mărturisit Oana Munteanu.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU. Cei doi au devenit părinţi pe la începutul acestui an, pe 13 ianuarie.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU 2017. Oana, una dintre fostele concurente ale emisiunii "Mireasă pentru fiul meu", şi Cosmin Munteanu au făcut cununia civilă pe 11 august 2016. El s-a născut pe 13 august 1994, iar soţia sa, pe 21 august 1992. Fiul lor, Kevin, a venit pe lume pe 13 ianuarie 2017.

MIREASĂ PENTRU FIUL MEU a fost un reality-show matrimonial, prezentat de Paula Chirilă şi difuzat pe Antena 1, care s-a terminat pe 4 martie. Emisiunea a ajuns la șase sezoane de succes și a ajutat zeci de foști concurenți să își găsească jumătatea. În finala ultimului sezon, după ce Alina a fost eliminată au rămas următorii concurenţi: Edith, Adriana, Georgiana, Mihaela, Mihai, Mădălin, Geo şi Petru.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro