Un fost concurent de la MPFM, critici dure la adresa femeilor. "Arată ca un palmier pitic, pricăjit și veștejit"

+4 click pentru
galerie

Gabriel, fost concurent la MPFM, alături de frumoasa lui soţie, Roxana © Facebook

Unul dintre foştii concurenţi de la "Mireasă pentru fiul meu" le ceartă grav pe tinerele care nu mai ştiu ce să facă în ziua de azi pentru a fi la modă.

Fostul concurent de la "Mireasă pentru fiul meu" nu este de acord cu modificările la care apelează multe femei pentru a fi mai frumoase şi le critică într-un mesaj pe Facebook. Gabriel Botez, pentru că despre el este vorba, fost concurent la "Mireasă pentru fiul meu", are un mesaj dur pe Facebook faţă de femeile care sunt fane extensii, botox şi sâni cât mai mari.

"Dacă în trecut părul natural și lung era un atuu, astăzi, naturalețea e demult uitată și extensiile sunt la putere, însă, de cele mai multe ori, părul fals le pune pe unele femei în ipostaze de-a dreptul penibile. De exemplu, moda asta cu extensiile foarte la vedere și cosițele afro. Frate. Sincer acum, sunt unele persoane care au 1.60 m și așa ceva în cap și arată ca un palmier pitic, pricăjit și veștejit. Părul este că un obiect de artă, iar purtatul lui este tot o artă. În timpul zilei părul scurt sau mediu, cere linii foarte simple, curate și ușor interpretate sau un păr creț dar îngrijit, cu alte cuvinte, părul nu trebuie să iasă mai mult decât personajul în evidentă. Pe scurt, mai uitați-vă în oglindă înainte de a ieși pe stradă sau a-ți face asemenea schimbare radicală. Nu tot ce este la modă îți stă și bine. Ca idee, tot mai mulți oameni încetează să mai vadă diferență dintre o femeie vulgară și una ce reprezintă feminitate prin tot ce face. Feminitatea e o trăsătură ce o posedă fiecare domnișoară sau doamnă, doar că unele dintre ele o îngroapă inconștient în vulgaritate. Totul are un început, vulgaritatea începe și ea de la tatuajul permanent al sprâncenelor gen Nike și alte modele, conturul buzelor exagerat, solar la greu până ajungi din Albă că Zăpada neagră ca și cărbunele de nici mă-ta nu te mai recunoaște, extensii de păr și machiaj exagerat. Unele "doamne" consideră asta a fi frumos, eu zic că-i penibil să te uiți la o femeie într-atât de falsă, care consideră că ea e întruchiparea feminității și mai are tupeu să le criticele pe altele. Atât de multe femei, fete, am auzit că se plâng din cauza că bărbații nu le iau în serios, dar cum să fie asta posibil, când femeia iese pe stradă de parcă vinde carne vie și este un clovn când de fapt o femeie trebuie să-i dea de înțeles bărbatului ce intenții are, dar nu să-i demonstreze că ea are sânii și toate părțile corpului sunt tunate la greu, apoi să se plângă că aceștia, la rândul lor, nu le observă sufletul interior. Nu există femei urâte, există doar femei care încă nu și-au găsit stilul sau au o părere greșită despre frumos. Inteligență, naturalețe și modestie, ceea ce mi-aș dori să fie posibil de cumpărat, pentru că fetele de azi să nu mai cheltuie bani pe prostii, care le strică imaginea, ci pe calitățile ce le-am enumerat mai sus. Chiar și Google face diferență dintre o femeie vulgară și una feminină", a scris Gabriel Botez pe Facebook.

Dacă ţi-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro