Un fotbalist simbol pentru România, încolțit de MAFIA pariurilor! A mărturisit TOT pentru Spynews.ro! Va fi CUTREMUR

Mai toate sporturile importante au fost căpușate, de-a lungul timpului, de membri ai reţelelor mafiote care controlează lumea pariurilor sportive. Intenţia lor a fost tot timpul aceea de a racola nume importante chiar din rândul sportivilor, pentru a-şi putea face mai lesne jocurile murdare. Un mega jucător de fotbal din România a făcut dezvăluiri senzaţionale despre presiunile la care a fost supus de mafia pariurilor din Asia!


Mafia pariurilor sportive a a proliferat încă din anii `80. La nivel mondial, casele de pariuri s-au aflat mai tot timpul sub lupa departamentelor de luptă antimafia, fiind suspectate de jocuri murdare.

Miodrag Belodedici a fost încercat de mafia pariurilor

Miodrag Belodedici, unul dintre cei mai reprezentativi jucători de fotbal ai României, care a scris istorie la Steaua şi la echipa naţională, a povestit, în exclusivitate pentru Spynews.ro, un episod incredibil pe care l-a trăit în timpul unui turneu pe care l-a făcut cu echipa naţională de tineret a României în Thailanda. „Eram un puştan atunci şi îmi aduc aminte că la acel turneu asiatic am rămas şocat la ceea ce se întâmpla acolo. De cum ieşeam din hotel, eram asaltat, la fel ca şi ceilalţi colegi, de fel şi fel de indivizi, care ne implorau să câştigăm sau să pierdem un anume meci. Ne-au explicat că jucau la pariuri, iar pentru ei era important ca treaba să le iasă bine, să aibă câştiguri. Nu-mi venea să cred că se poate întâmpla aşa ceva. Oamenii erau extrem de insistenţi. Nu i-am băgat în seamă. Dar erau omniprezenţi. Nu am dat curs nici unei tentatţii”, a povestit Belodedici pentru Spynews.ro.

Citeşte şi:

Consuelo Mutu nu-l va ierta niciodată pe Adi pentru ce i-a făcut! Te aşteptai la aşa ceva?

Adi Mutu, aşa cum nu l-ai văzut niciodată! Uite cum a fost surprins fotbalistul


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro