Un jurat "X-Factor", în şoc! A aflat când va muri, în urma unui test de sânge

foto: arhiva

Veste şoc pentru unul dintre juraţii "X-Factor"! Acesta şi-a făcut un test de sânge, în urma căruia a aflat anul în care va muri.

Simon Cowel, unul dintre juraţii "X-Factor", a efectuat un test de sânge, în urma căruia a aflat că va înceta din viaţă în anul 2055.

"Am făcut un test ADN în LA, care prezice când i să mori. Ei îţi iau sânge, îţi analizează ADN-ul şi apoi îţi dau o hârtie pe care scrie: «credem că vei trăi până în xxx». Evident, nu iau în considerare că poţi fi lovit de un autobuz mâine. Am făcut testul şi mi-au spus că voi muri la vârsta de 95 de ani - ceea ce e bine", a declarat Simon Cowel pentru dailystar.co.uk.

(foto: hepta)

Simon fumează aproximativ 20 de ţigări pe zi li admite că pentru a se calma obişnuieşte să consume alcool. Juratul X - Factor a subliniat importanţa controlului medical de rutină şi a mărturisit că atunci când i-au comunicat rezultatul testului medicii aproape că au fost dezamăgiţi.

"Îmi amintesc că doctorii au fost aproape dezamăgiţi când mi-au arătat rezultatul, pentru că abia aşteptau să-mi arate cât rău îmi face fumatul", a spus Simon.

Citeşte şi:

VIDEO / Au reuşit imposibilul! Trei români i-au dat pe spate pe juraţii de la "Britain's Got Talent"

FOTO/ Simon Cowell a fost surprins cu iubita lui, Lauren Silverman, în cele mai intime ipostaze de vacanţă

A.E.D.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro