Un membru de la "Holograf", marcat de tragedia din Colectiv: "E foarte dureros!"

Invitat la "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars, Edi Petroșel, bateristul formației „Holograf”, a făcut dezvăluiri cutremurătoare despre tragedia de la Colectiv.

Incendiul cin Clubul Colectiv a curmat multe vieţi şi a şocat o ţară întreagă. Edi Petroşel susţine că şi el s-ar fi putut aflaîn clubul morţii şi că a fost marcat de ceea ce s-a întâmplat acolo.

"E foarte dureros. Eram familiarizaţi cu locul. Nu era nimeni cunoscut atunci, dar ne-a şocat. Puteam fi noi acolo. Nici nu vreau să mă gândesc", a declarat bateristul, sâmbătă, în emisiunea "Dincolo de aparenţe" de la Antena Stars.

Clubul Colectiv din sectorul 4 din Capitală a fost incendiat în timpul unui concert de lansare a unui album de-al trupei Goodbye Gravity. Coincidenţa face că prima piesă de pe albumul promovat se intitula "The day we die". Zeci de oameni au fost resuscitaţi chiar pe stradă. Mai multe echipaje de ambulanţă au intervenit la faţa locului. Tragedia a avut loc în seara de 30 spre 31 octombrie în Capitală, la club Colectiv, situat în apropiere de Maternitatea Bucur. 63 de persoane au murit până acum, iar multe dintre ele și din cauza unor infecții pe care le-au luat în spital.

A.B.

Foto: Captură Antena Stars

Citeşte şi:

VERDICT FINAL dat de judecători! Ce soartă a avut ULTIMUL dintre patronii de la Colectiv care se afla în arest?
Și lui i s-a întâmplat în spitalul din România. Ce a pățit Cătălin Ilnițchi, unul dintre tinerii din Clubul Colectiv, transferat în Israel
Primele cuvinte ale lui Pavlos, băiatul care şi-a salvat prietenul invalid din incendiul din Colectiv, după ce a fost extubat
Ultimă oră! Alin Anastasescu, unul dintre patronii clubului Colectiv, rămâne în arest preventiv


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro