Un Revelion trist! A fost dărâmată de vestea că Florin Salam s-a căsătorit! Imagini EXCLUSIVE cu cea care se visa înlocuitoarea Roxanei Dobre

După ce, spre surpriza tuturor, se pare că Florin Salam a făcut pasul cel mare în compania frumoasei Roxana Dobre, departe de România, în Statele Unite, cea care a suferit enorm din cauza acestui lucru a fost focoasa brunetă care spera că va reuși să ajungă la inima manelistului și că, cine știe, acesta va renunța la tot pentru ea.

Cu toate acestea, Dana, bruneta care a devenit celebră pentru mișcările de dans pe care le are în ”repertoriu” pare să își fi dat seama că nu a însemnat atât de mult pentru Florin Salam pe cât și-ar fi dorit, iar manelistul a dat-o uitării.
Iar acest lucru a făcut-o pe frumoasa brunetă să nu își dorească, de Revelion, să petreacă așa cum o făcea până acum și, alături de câteva amice de-ale sale, a fost acasă la una dintre ele, lco unde au stat ”ca fetele” și au petrecut în noaptea dintre ani la cel mai liniștit mod cu putință.
Mai mult, dacă până acum, Dana era mai tot timpul cu zâmbetul pe buze, iată că, atunci când România se bucura din plin de trecerea în 2016, bruneta nu a avut puterea să schițeze nici măcar un zâmbet, dezamăgirea ei fiind una fără margini. 
Dana, cea care în mediul ei se recomandă sub numele de Dana Salam, tânăra de 25 de ani care l-a înnebunit pe manelist cu formele ei îl admiră, spun apropiaţii ei, pe cântăreţ de foarte multă vreme. Cu toate acestea, nu sunt mai mult de doi ani de când cei doi s-au întâlnit. Evident, într-un club de manele, loc în care Dana i-a demonstrat lui Salam cam ce calităţi ascunse are ea, cei doi devenind, spun gurile rele, în scurt timp foarte, foarte apropiați.
Citește și:

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro